_MG_9931_edited_edited_edited_edited.jpg

Word Associate Coach

Leiders helpen meer zichzelf (authentiek) te zijn
en op een dynamische manier leiding te geven

Ik zoek executives en/of ondernemers die al leiderschapscoach zijn of dat willen worden. Ze leren onze innovatieve methodes en programma's, zodat zij die zelf gaan gebruiken in hun eigen praktijk. Alle Associate Coaches zijn onderdeel van onze LaPierre-community en maken gebruik van ons marketingbereik bij de doelgroep.

Voordelen Associate Coach
bij LaPierre

De top van het bedrijfsleven helpen doorontwikkelen met programma's die werken in deze tijd?

Opleidingen, persoonlijke groei

  • Vernieuwende LaPierre programma's

  • Ondernemerschap en/of opzetten eigen bedrijf

Marketing, credibility en bereik

  • Jouw bedrijfsprofiel op de LaPierre website

  • Traffic naar jouw eigen website​

  • Publicaties via social kanalen LaPierre

Community, onderdeel van een groep gelijkgestemden 

  • Kennisdeling (Lunch & Learn, etc.)

  • Transform24 LAB

  • Stimuleren commerciële samenwerkingen tussen coaches

Als Associate Coach ben je geaccrediteerd om de filosofie, programma's en methodes van LaPierre te gebruiken. Het helpt je aan een duurzaam, rijker en divers klantportfolio in het hoogste segment.

Management Team Development LaPierre

ASSOCIATE COACH WORDEN BIJ LAPIERRE

Ik zoek wereldwijd executives die al leiderschapcoach zijn of dat willen worden. Zij gaan op de LaPierre Academy mijn innovatieve methodes en programma's bestuderen, zodat zij die gaan gebruiken in hun eigen praktijk. Alle Associate Coaches zijn onderdeel van onze internationale LaPierre-community en maken gebruik van ons marketingbereik bij de doelgroep.

 

Sluit je aan

Dit is je kans om als ondernemer onderdeel te worden van onze Associate Coach Community! Als Associate Coach help je je klanten (leiders, ondernemers en managementteams) met een blijvende transformatie waardoor mensen zakelijk en privé meer zichzelf (authentiek) zijn en daardoor op een dynamisch manier leidinggeven tijdens uitdagende en volatiele tijden.

 

Associate Coaches van LaPierre

In de rol van Associate Coach begeleid je (senior) leiders, executives en (hun) managementteams tijdens hun Individual Leadership Coaching- en/of Management Team Development-programma.  Met deze agile programma’s richten wij ons op de organisatie in de mens en de mens in de organisatie. Hierbij ligt de nadruk op leiderschapsontwikkeling nieuwe stijl waarbij het vooral draait om het bereiken van meer authenticiteit en dynamisch vermogen, en het toevoegen van de menselijke maat in organisaties. We gebruiken hiervoor onze filosofie, het Human Success Rhythm (HSR), als basis. Als Associate Coach verbind je m.b.v. de door ons ontworpen programma’s het eigen ritme, oftewel ons “zijn”, met de persoonlijke en professionele achtergrond, waardoor leiders authentiek en dynamischer zijn, en tijdens uitdagende tijden gemakkelijk output genereren en impact maken. 

 

Over de LaPierre Community

Bij LaPierre zijn we verbonden met elkaar én met onze cliënten; we zijn een familie. En net zoals een “echte” familie ondersteunen en helpen we elkaar waar we kunnen en zorgen we ervoor dat elk lid van onze familie kan floreren, zich kan ontwikkelen en zijn/haar persoonlijke doelstellingen behaalt. Daarom streven we naar een cultuur van verbondenheid, op basis van respect, verbinding, openheid en authenticiteit. Het is ons doel om een inclusieve en diverse community van internationale Associate Coaches op te bouwen en te onderhouden. 

 

“Ik denk anders over leiderschapscompetenties en hoe deze ontwikkeld moeten worden in de nieuwe tijd. Ik heb daar een visie op- en filosofie over. Op basis daarvan heb ik een tweetal programma’s bedacht. Met deze programma’s wil ik zoveel mogelijk leiders helpen transformeren en werkgelegenheid creëren voor alle Associate Coaches wereldwijd. Daarom focus ik me op een internationale community van zelfstandige professionals die – in de nieuwe stijl die ik ontwikkeld heb – leiders, ondernemers en managementteams helpen om authentieker een dynamischer te worden. Ik wil de Associate Coaches verbinden en het ze zo makkelijk mogelijk maken, zodat zij kunnen focussen op hun vak en succes.” – Michel la Pierre, oprichter LaPierre. 

 

Over LaPierre

LaPierre is een no-nonsense leadership development-praktijk met HQ in het centrum van Amsterdam. Met onze kernwaarden – authenticiteit, dynamiek en creativiteit – voegen wij Nederlandse flair toe aan de wereld van (internationale) leiderschapsontwikkeling. We hebben de afgelopen twee jaar een nieuwe manier van leiderschapsontwikkeling onderzocht, gevalideerd, geïtereerd en gecreëerd. Het resultaat is een duidelijke filosofie, een eenduidige missie en visie en twee programma’s die écht werken in deze nieuwe tijd, zowel voor individuele leiders als (hun) managementteams.

 

Aanmelden

Als het bovenstaande je aanspreekt en je graag onderdeel wil worden van onze community van Associate Coaches, dan horen we graag van je. Een achtergrond als executive, ondernemer en/of coach is een pre. Stuur je cv met een korte motivatie naar info@lapierre.nl en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.