Coaching (1).jpg

COACHING.

EXECUTIVE 

COACHING

Groeien in authentiek leiderschap?

INDIVIDUELE COACHING

Meer individueel succes in marketing en sales.

WORK LIFE

COACHING

Werk vandaag aan jezelf 

om morgen het leven te leiden dat bij je past!

01 executive COACHING

Als coach en sparringpartner help ik je jezelf een authentieke leiderschapsstijl eigen te maken waarmee je ook op lange termijn effectiever werkt, meer impact hebt en betere resultaten boekt.

​Vanzelfsprekend is jouw coachtraject maatwerk. We maken daarbij gebruik van de bewezen BIAV-methode: Bewust maken, Inzicht geven, Accepteren en Verbeteren.

 

Het resultaat? Meer inzicht in je kwaliteiten en valkuilen. Als authentiek leider sta je sterker in je schoenen, je blijft dichter bij jezelf en weet beter met lastige en uitdagende  situaties om te gaan.

 

02 individuele COACHING

Als senior coach, sparringpartner en luisterend oor help ik jou om verder te groeien in je commerciële rol. 

 

Tevens help ik jou om jezelf verder te ontwikkelen qua business creativiteit en persoonlijke effectiviteit. Dat doen we met de BIAV methode: Bewust worden, Inzicht geven, Accepteren en Verbeteren.

 

Het resultaat? Na het coachtraject sta je steviger in je schoenen. Je weet wat je waard bent en hoe je het maximale uit jezelf kunt halen.

 
 

01 work life

COACHING

Iedereen positief, energiek, vol zelfvertrouwen wordt geboren. Ieder mens heeft de veerkracht om zichzelf weer in deze originele staat te brengen, ook als het tegenzit.

In het leven krijgen we van alles te verduren en te verwerken. Daarom is het volkomen normaal dat je soms twijfelt, onzeker bent of angstig. Soms kan het zelfs te veel worden.

 

Zit je niet in de juiste flow? Samen met jouw coach werk je aan een check-up. Een APK voor persoonlijke ontwikkeling zodat je het 'Ritme van Vooruitgang' weer weet te vinden en de balans hervindt in de '7 Pillars of Life'. 

LaPierre_logo_wit.png

Bank: NL67 KNAB 0500 6442 17 | KVK nummer: 78717450 | Disclaimer & Privacy beleid Algemene voorwaarden   

   © 2021 by La Pierre.