>3000 mensen geholpen.

Klanten zijn multinationals en middenbedrijven.
Mijn Associate Coaching Netwerk en ikzelf zijn trots op het vertrouwen dat deze diverse groep klanten ons en onze innovatieve manier van leiderschapsontwikkeling geven.
 
We zijn actief in de Benelux regio binnen verschillende B2B- en B2C- markten, (semi) overheden, start-ups en scale-ups. Daarbij bewegen we ons voornamelijk binnen sectoren als digital (SaaS), mobiliteit, global staffing, retail, finance en verzekeringen.

Klanten LaPierre

Oliver James Group

“Sinds januari 2021 helpt Michel la Pierre onze Nederlandse en Belgische directeuren en mijzelf met Leadership Coaching, intervisie, culturele positionering en veranderingen. Het samenwerken vanuit de ‘Human Success Rhythm’-filosofie maakt onze persoonlijke ontwikkeltrajecten precies wat ze moeten zijn. Michel kijkt naar de organisatie in de mens en de mens in de organisatie, deze werkwijze is vernieuwend en helemaal van deze tijd.

 

Het resultaat is dat we als organisatie hechter samenwerken. We zijn zowel individueel als samen meer in balans, ergens tussen resultaten en de menselijke maat in. Onze klant krijgt nu een nog betere customer experience en dat onderscheidt ons van de concurrentie. Het levert ons nu al meer op dan ooit voor mogelijk gehouden.”

Julien, Executive Director EU,  board member
 

Deelnemer aan de programma's:

  • Individual Leadership Coaching

  • Management Team Development

Ministerie OC&W

“Michel la Pierre weet met hun innovatieve methode onze strategische en tactische professionals (die daarvoor open staan) vakkundig naar een hoger niveau te helpen.“

Feite, Directeur Generaal - Ministerie OCW

“Michel van LaPierre heeft een groot aantal professionals geholpen om eigenaarschap te nemen over persoonlijke effectiviteit, maar ook over de communicatie en afstemming daaromtrent. Deze professionals doen dit nu beter en dat heeft de organisatie sterker gemaakt.” 

 

RonPlv. Directeur hoger onderwijs - Ministerie OCW

>3000

LEIDERS GECOACHED

& GETRAIND

2

PROGRAMMA'S

>448

SESSIES IN 2021

CHUBB VERZEKERINGEN

“De programma's van Michel la Pierre zijn allesomvattend en echt adaptief. Michel heeft mij en mijn managementteam uitgedaagd om naar de juiste balans tussen inhoud en toevoegen van menselijke maat. De thema’s die daarbij aan bod kwamen waren work-life balance, eigenaarschap, verbintenis en gemeenschapszin. Het Management Team Development-programma is volledig agile en non-lineair, waarbij theorie, vaardigheden, training, intervisie en individuele coaching in één traject samenkomen. Daarna zijn we doorgegaan met het Individual Leadership Coaching programma, waarbij iedere collega zijn of haar eigen casus bespreekt met Michel. Het mooie van deze aanpak is dat Michel niet alleen in staat was om mee te denken, maar (vooral) het gehele traject zich aanpaste naar de behoefte van de groep en/of individuele collega’s. Precies wat we nodig hadden!” 


Alex, Head of Commercial Lines (P&C and A&H Corporate) 
 

Deelnemer programma's:

  • Management Team Development

  • Individual Leadership Coaching

Wat deelnemers zeggen

Justus 38 (MSc - Phd)

“In een vertrouwde omgeving en met een fijne relatie als basis, heeft de coach van LaPierre (Michel) mij kunnen helpen bij het ontdekken en focussen op wat écht belangrijk is voor mij. Dit heeft me in staat gesteld om authentiek te zijn en me te concentreren op een toekomst die aansluit op mijn standaarden, normen en waarden. Hierdoor stuur ik mijn teams beter aan en ben ik gelukkiger in mijn persoonlijke leven.”