Authentiek & Dynamisch leiderschap

Onze missie is om leiders te helpen transformeren naar nieuw leiderschap 

Innovatieve leiderschapsontwikkeling in de 21e eeuw

AANLEIDING

"Onderzoek van McKinsey heeft uitgewezen dat er elk jaar 366 miljard euro wordt besteed aan leiderschapsontwikkeling. Booming business, zou je denken. Niets is echter minder waar, want datzelfde onderzoek heeft aangetoond dat 95% van de leiderschapsontwikkelingstrajecten niet effectief zijn.

Daar ben ik over na gaan denken, hoe ik dat anders kon doen. Zo heb ik eerst mijn filosofie over het Human Success Rhythm bedacht om daarna twee programma’s te ontwikkelen die niet alleen innovatief zijn, maar ook -  juist in deze tijd van volatiliteit en uitdagingen - zeer effectief zijn. We hebben een 100% klanttevredenheidsscore!” 


- Michel la Pierre

OVER LAPIERRE

Samen met mijn Associate Coach Netwerk heb ik de ambitie om ondernemers, leiders en managementteams overal ter wereld te kunnen helpen. Op dit moment zijn we actief in de Benelux met het hoofdkantoor in het centrum van Amsterdam. 

 

Op basis van mijn filosofie, het Human Success Rhythm, heb ik tot nu toe twee programma’s ontwikkeld die zowel individuele leiders als managementteams succesvol helpen te transformeren in zichzelf en met elkaar.

 

Met deze agile programma’s richt ik me op de organisatie in de mens en de mens in de organisatie. Wat verbintenis tussen het eigen ritme, oftewel ons “zijn”, met de persoonlijke en professionele achtergrond oplevert. Zie ook onze visie en missie.

VISIE & MISSIE

Mijn missie is om ambitieuze leiders over de hele wereld te helpen transformeren naar echt nieuw leiderschap zodat ze in de toekomst makkelijker omgaan met de enorme diversiteit aan uitdagingen.

 

Mijn visie is om vanuit een ander perspectief te denken over mens/leiderschapsontwikkeling. Ik zie dat ondernemers, leiders en managementteams pas écht succesvol zijn als ze authentiek, empatisch en dynamisch vermogen beter in balans hebben met hun inhoudelijke ervaring. Deze betere balans resulteert in een beter leven, zowel zakelijk als privé.

OVER DE OPRICHTER

Een idealistische ervarings-deskundige met passie voor mensen, organisaties en de (nieuwe) wereld.

 

Oprichter Michel la Pierre heeft een achtergrond in persoonlijke en groepsontwikkeling en is sinds 2002 actief onderdeel van de digitale revolutie. Hij heeft zijn hele carrière voor (internationale) organisaties gewerkt, o.a. als board member, senior commercial- en operational executive. Daarnaast is hij businesscoach en ondernemer, afgelopen decennia heeft hij meerdere bedrijven succesvol opgestart en verkocht. 

Michel heeft zelf ervaren hoe leiderschapsontwikkeling (de ontwikkeling van mensen) achterbleef bij de (technologische) ontwikkelingen die elkaar in razend tempo opvolgen. Zijn missie is om dat te veranderen. Hij heeft vanuit biologisch en psychoanalytisch oogpunt een tweetal programma’s ontwikkeld die ervoor zorgen dat mensen (blijvend) transformeren door in hun Human Success Rhythm te komen én te blijven, los van externe factoren. 

Hierbij staan de organisatie in de mens en de mens in de organisatie centraal. Het bedrijf kan immers niet floreren als haar mensen dat ook niet doen. Daarom heeft een nieuwe manier van leiderschapsontwikkeling onderzocht, gevalideerd, geïtereerd en gecreëerd. Het resultaat is een duidelijke filosofie, een eenduidige missie en visie, en twee programma’s die écht werken in deze nieuwe tijd, zowel voor individuele leiders als (hun) managementteams.

Oprichter LaPierre