Ambitie voor 2021


Waarom kiezen klanten voor la Pierre? La Pierre levert de nieuwe manier van commerciële groei ondersteuning voor midden- en groot bedrijven. Het is sneller, effectiever en voordeliger. Het doel van onze dienstverlening is om, los van commerciële groei, complexe uitdagingen van de klant gemakkelijker te maken. Dat doen we door een wendbare dienstverlening te leveren - de sleutel om de volgende stap voor onze klanten te realiseren.


De ambitie voor 2021 is om meer bedrijven te helpen om met deze wendbare dienstverlening de volgende stap te maken. We spelen in op de vraag van midden- en grootbedrijven om naast strategisch advies ook bij te dragen aan implementatie en operationele executie. Oftewel, dat we pas weggaan bij klanten als het 'Rhythm of Business' succesvol draait in de praktijk.


Opschalen dus, we onderzoeken samenwerking met VC/PE partijen om een aantrekkelijk MVP te lanceren. Een MVP zodat we kwalitatieve experts kunnen gaan verbinden in een groep. Zij gaan onder 1 vlag opereren. Deze groep experts hebben een trackrecord in het behalen van resultaten in 'de nieuwe wereld' en gaan samenwerken in maatwerk teams. De teams zijn afgestemd op de cultuur van de klant, het behalen van de lange groeidoelstellingen en het realiseren van korte termijn resultaten gedurende het verbeterproces.


De experts gaan de klanten helpen in twee werkvelden: Business Design (waarde creatie) en Business Optimalisatie (commerciële acceleratie). Hiermee bieden we een wendbare dienstverlening waar midden- en groot bedrijven terecht kunnen om de volgende stap te maken bij brede groeivraagstukken, maar ook bij kleinere commerciële uitdagingen.


#ambitie #experts #commercielegroei


LaPierre_logo_wit.png

Bank: NL67 KNAB 0500 6442 17 | KVK nummer: 78717450 | Disclaimer & Privacy beleid Algemene voorwaarden   

   © 2021 by La Pierre.