top of page

Innovatieve non-lineaire programma's 

Speciaal ontwikkeld voor transformatie naar  nieuw leiderschap

Samen met mijn Associate Coaching Netwerk werk ik voor ondernemers, leiders en teams die de ambitie hebben om zichzelf te transformeren naar het nieuwe leiderschap. Nieuw leiderschap creëert balans tussen de inhoud en relationele verbinding, en legt daarmee de nadruk op de menselijke maat. Onze focus ligt op de organisatie in de mens en de mens in de organisatie. De programma’s verhogen authentieke, empathische en dynamische capaciteiten van mensen en voegen meer balans toe aan de inhoudelijke kant van management. Het resultaat is dat zij tijdens uitdagende tijden gemakkelijk(er) output genereren en impact maken.

Individual Leadership
Coaching

Individual Leadership Coaching is een op maat gemaakt 5-faseprogramma voor senior executives, managers of ondernemers die hun achtergrond verder willen verrijken. Het maakt meer mindful en introspectief, waardoor je op een hoger en complexer niveau kunt denken en handelen.

Individueal Leadership Coaching
Individual Leadership Coaching

5 Fases 

De individuele trajecten bestaan uit 5 fases die erop gericht zijn om - met de Human Success Rhythm-filosofie als basis - samen met jou terug te keren naar jouw kern. Vanuit daar definiëren we samen jouw nieuwe toekomstvisie en ontwerpen we een strategisch plan. Nadat je dat plan samen met ons in je dagelijks leven hebt geïmplementeerd, is de transformatie een feit.

Fase 1 >> De Basics

In deze fase keren we zowel mentaal als fysiek terug naar de basis, jouw Human Success Rhythm is de raadgever. In een veilige omgeving gebruiken wij verschillende methoden om tot jouw kern te komen. We identificeren patronen die niet werken en vervangen deze door nieuwe patronen.

Duur & locatie

Het Individual Leadership Coaching-traject duurt ongeveer 12 maanden. Tijdens tweewekelijkse één-op-één coachingsessies van 2 uur doorlopen we de 5 fases. De sessies vinden plaats bij onze praktijk in Amsterdam Centrum of in-company. 

Resultaat

Na het afronden van de 5 fases ben je een meer authentiek en dynamisch mens, een inspirerende leider en leef je het leven dat je wenst, zowel professioneel als persoonlijk. 

Management Team Development

Het agile Management Team Development-programma laat jouw team reflecteren op wie ze zijn als mens en collega. Teamleden ontdekken het Human Success Rhythm van henzelf en van hun collega's, wat leidt tot hechte verbinding. Dit is de basis voor het behalen van de gezamenlijk gedefinieerde verbeterdoelstellingen via de agile teamontwikkelingsmethode. 

Management Team Development
Management Team Development

Agile managementteam ontwikkeling

Samen met de coach bepaalt het team de gezamenlijke verbeterdoelen. Het programma dat erop volgt is geheel agile: flexibel, iteratief. Wij volgen hierin het ritme van het team en de prioriteiten van de organisatie. Tijdens diverse Sprintcycli zet LaPierre verschillende maatwerk- methodes en ontwikkeldiensten in, zoals; brainstorms, intervisie, coaching en teambuildingsactiviteiten. Dit zorgt ervoor dat het team op hun eigen tempo transformeert en dat het programma geheel aan hun wensen is aangepast. Om de kwaliteit van de transformatie te waarborgen is het van essentieel belang dat het gehele team, samen, voor het programma kiest.

Intro: hoe het werkt

Hoewel de invulling van de ontwikkelingscycli van het Management Team Development 

programma nooit van tevoren vastligt, doorloopt elk team de volgende cycli >>

Duur & locatie

Omdat we ons laten leiden door het doel, bepalen we de duur van het traject niet vooraf. Wij hanteren echter een scope governance-beleid, waarbij investeringen van tevoren zijn afgestemd door alle betrokkenen. De sessies vinden in-company plaats.

Resultaat

Na het afronden van het programma heeft jouw team een sterke basis die bestaat uit begrip en verbinding wat direct resulteert in het gemakkelijker behalen van de verbeterdoelstellingen en bijdraagt aan een permanente teamtransformatie. 

bottom of page